Tolong Saya Encik Dinosaur

Tolong Saya Encik Dinosaur (Citra Exclusive)

Posted on

Tolong Saya Encik Dinosaur

Sabtu ini Citra Exclusive bakal membawakan sebuah telefilem komedi romantik yang berjudul Tolong Saya Encik Dinosaur. Telefilem ini menampilkan gandingan Syafiq Kyle dan Liyana Jasmay. Telefilem ini akan mula ditayangkan pada jam 9 malam pada hari sabtu ini.

TAJUK

TOLONG SAYA ENCIK DINOSAUR

TARIKH TAYANGAN : 11 Januari 2020 / 9 PM
SLOT : Citra Exclusive
SALURAN : Astro Citra & Citra HD
ARAHAN : Liyana Jasmay
TERBITAN : Mermaid Studios
PARA PELAKON : Syafiq Kyle, Liyana Jasmay

Sinopsis

Elly seorang gadis yang mempunyai masa lampau yang bermasalah telah berpindah dari bandar ke pekan kecil untuk mencari ketenangan. Tetapi kenangan buruk tersebut tetap mengikuti dan menghantui dirinya, sehinggalah dia bertemu dengan Karl yang mengajarnya erti sebuah kebahagiaan.

Elly seorang gadis yang mempunyai masa lampau yang bermasalah telah berpindah dari bandar ke pekan kecil untuk mencari ketenangan. Tetapi kenangan buruk tersebut tetap mengikuti dan menghantui dirinya, sehinggalah dia bertemu dengan Karl yang mengajarnya erti sebuah kebahagiaan.Elly seorang gadis yang mempunyai masa lampau yang bermasalah telah berpindah dari bandar ke pekan kecil untuk mencari ketenangan. Tetapi kenangan buruk tersebut tetap mengikuti dan menghantui dirinya, sehinggalah dia bertemu dengan Karl yang mengajarnya erti sebuah kebahagiaan.Elly seorang gadis yang mempunyai masa lampau yang bermasalah telah berpindah dari bandar ke pekan kecil untuk mencari ketenangan. Tetapi kenangan buruk tersebut tetap mengikuti dan menghantui dirinya, sehinggalah dia bertemu dengan Karl yang mengajarnya erti sebuah kebahagiaan.Elly seorang gadis yang mempunyai masa lampau yang bermasalah telah berpindah dari bandar ke pekan kecil untuk mencari ketenangan. Tetapi kenangan buruk tersebut tetap mengikuti dan menghantui dirinya, sehinggalah dia bertemu dengan Karl yang mengajarnya erti sebuah kebahagiaan.Elly seorang gadis yang mempunyai masa lampau yang bermasalah telah berpindah dari bandar ke pekan kecil untuk mencari ketenangan. Tetapi kenangan buruk tersebut tetap mengikuti dan menghantui dirinya, sehinggalah dia bertemu dengan Karl yang mengajarnya erti sebuah kebahagiaan.Elly seorang gadis yang mempunyai masa lampau yang bermasalah telah berpindah dari bandar ke pekan kecil untuk mencari ketenangan. Tetapi kenangan buruk tersebut tetap mengikuti dan menghantui dirinya, sehinggalah dia bertemu dengan Karl yang mengajarnya erti sebuah kebahagiaan.Elly seorang gadis yang mempunyai masa lampau yang bermasalah telah berpindah dari bandar ke pekan kecil untuk mencari ketenangan. Tetapi kenangan buruk tersebut tetap mengikuti dan menghantui dirinya, sehinggalah dia bertemu dengan Karl yang mengajarnya erti sebuah kebahagiaan.Elly seorang gadis yang mempunyai masa lampau yang bermasalah telah berpindah dari bandar ke pekan kecil untuk mencari ketenangan. Tetapi kenangan buruk tersebut tetap mengikuti dan menghantui dirinya, sehinggalah dia bertemu dengan Karl yang mengajarnya erti sebuah kebahagiaan.Elly seorang gadis yang mempunyai masa lampau yang bermasalah telah berpindah dari bandar ke pekan kecil untuk mencari ketenangan. Tetapi kenangan buruk tersebut tetap mengikuti dan menghantui dirinya, sehinggalah dia bertemu dengan Karl yang mengajarnya erti sebuah kebahagiaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *