Telunjuk Iblis

Telunjuk Iblis (Telefilem Citra Exclusive)

Posted on

Telunjuk Iblis

Citra Exclusive pada minggu ini akan membawakan sebuah telefilem bergenre seram yang berjudul Telunjuk Iblis. Menampilkan pelakon Kamal Adli dan Tiz Zaqyah sebagai tunjang utama. Telefilem ini merupakan hasil arahan dari pengarah Osman Ali dan diterbitkan oleh produksi Nuansa Sdn Bhd & Odissi Creative Sdn Bhd. Seperti biasa Citra Exclusive merupakan tayangan pada malam minggu di jam 9 malam.

TAJUK

TELUNJUK IBLIS

TARIKH TAYANGAN : 18 Januari 2020 / 9 PM
SLOT : Citra Exclusive
SALURAN : Astro Citra & Citra HD
SKRIP : Osman Ali, Aizad JD
ARAHAN : Osman Ali
TERBITAN : Nuansa Sdn Bhd & Odissi Creative Sdn Bhd
PARA PELAKON : Kamal Adli, Tiz Zaqyah, Fikhree Bakar, Zaki Azeman, Asyiqin Zaed, Naza Manas, Shah Kimin, Halmey Hamdah, Razman Mahayuddin

Sinopsis

Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.

Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.Telefilem ini mengisahkan tentang kisah percintaan antara dua insan dari dunia yang berbeza. Cinta antara seorang lelaki kampung bersama perempuan yang merupakan seorang pengamal ilmu hitam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *