Dah Mati Pun Cantik (Astro Citra Exclusive)

Posted on

Dah Mati Pun Cantik

Jangan lupa untuk menonton telefilem menarik berjudul Dah Mati Pun Cantik menerusi saluran Astro Citra yang akan mengisi slot Citra Exclusive pada malam minggu anda kali ini. Menampilkan pelakon hebat seperti Faizal Hussein dan Lisa Surihani, turut dibantu juga oleh Natasha Elyzza, Lash Mokhtar dan ramai lagi. Telefilem bergenre seram ini merupakan hasil arahan dari pengarah Wan Hasliza Wan Zainuddin dan diterbitkan oleh produksi Kl Motion Picture.

TAJUK

DAH MATI PUN CANTIK

WAKTU TAYANGAN : Sabtu, 26 Oktober 2019, 9:00 PM
SLOT : Citra Exclusive
SALURAN : Astro Citra & Citra HD
ARAHAN : Wan Hasliza Wan Zainuddin
TERBITAN : Kl Motion Picture
PARA PELAKON : Faizal Hussein, Lisa Surihani, Natasha Elyzza, Lash Mokhtar, Anna Melissa

Sinopsis

Mengisahkan dua rakan sekerja iaitu Dr Dina & Dr Malik yang bertugas di bilik mayat di sebuah hospital terkemuka. Suatu hari mereka menerima satu mayat yang tersangat cantik. Semasa melakukan proses postmortem / bedah siasat terhadap jenazah tersebut, mereka terkejut kerana satu-persatu susuk emas jenazah itu dijumpai oleh Dr Dina.
Mereka akhirnya mengambil keputusan untuk mencabut kesemua susuk-susuk tersebut, tanpa mereka sedari akibat perbuatan mereka itu, gangguan mula muncul di dalam kehidupan mereka berdua.
Mengisahkan dua rakan sekerja iaitu Dr Dina & Dr Malik yang bertugas di bilik mayat di sebuah hospital terkemuka. Suatu hari mereka menerima satu mayat yang tersangat cantik. Semasa melakukan proses postmortem / bedah siasat terhadap jenazah tersebut, mereka terkejut kerana satu-persatu susuk emas jenazah itu dijumpai oleh Dr Dina.Mereka akhirnya mengambil keputusan untuk mencabut kesemua susuk-susuk tersebut, tanpa mereka sedari akibat perbuatan mereka itu, gangguan mula muncul di dalam kehidupan mereka berdua. Mengisahkan dua rakan sekerja iaitu Dr Dina & Dr Malik yang bertugas di bilik mayat di sebuah hospital terkemuka. Suatu hari mereka menerima satu mayat yang tersangat cantik. Semasa melakukan proses postmortem / bedah siasat terhadap jenazah tersebut, mereka terkejut kerana satu-persatu susuk emas jenazah itu dijumpai oleh Dr Dina.Mereka akhirnya mengambil keputusan untuk mencabut kesemua susuk-susuk tersebut, tanpa mereka sedari akibat perbuatan mereka itu, gangguan mula muncul di dalam kehidupan mereka berdua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *